Triatlon

Triatlon is het spel met 2 spelers waarbij elke speler een aantal punten moet behalen voor drie verschillende spel disciplines: libre, bandstoten en driebanden.

NB: in de nabij toekomst wordt het mogelijk de drie spel disciplines voor aanvang van het spel in te stellen. Dit veranderd niets aan hoe dit spel werkt, maar veranderd slechts de namen van de speldisciplines op het scorebord.

Bij het invoeren van de spelers moeten daarom drie verschillende TMCs (te maken caramboles) ingevoerd worden. Vervolgens moet de speler voordat hij een stoot uitvoert aangeven voor welke van de drie disciplines hij een punt probeert te behalen. In de app selecteert u dan eerst de juiste discipline zodat deze groen omlijnd wordt. Als de carambole op de juiste manier behaald, geeft u vervolgens een punt voor deze discipline. Wanneer een speler zijn TMC behaald heeft voor een bepaalde discipline, dan kleurt de achtergrond hiervan grijs en kunnen er geen punten meer toegevoegd worden voor die discipline. Vervolgens kiest de speler opnieuw een discipline voor zijn volgende punt. Enzovoorts. Wanneer de speler een stoot mist, bevestigd u de behaalde punten met “Noteer” en is het de beurt aan de andere speler. Het spel eindigt wanneer een speler zijn TMC heeft behaald voor alle drie disciplines.