Geplaatst op

Aankondiging samenwerking Biljartteller en Biljartscore.nl

Biljartteller en Biljartscore.nl bundelen hun krachten en gaan samenwerken om de meest innovatieve oplossingen voor de biljartsport te leveren. Innovatie is belangrijk. Hokjes denken en `eigen systeem eerst’ is daarbij een groot struikelblok. Specialisatie en samenwerken om elkaar aan te vullen is wat de meeste toegevoegde waarde voor klanten en gebruikers oplevert. Daarom zijn we verheugd om deze strategische samenwerking te mogen aankondigen.

Biljartscore.nl is een bekende naam op het gebied van online competitiemanagement voor de biljartsport in heel Nederland en Belgiƫ. Dit geavanceerde systeem biedt vele mogelijkheden gebaseerd op jarenlange ontwikkel- en gebruikerservaring. Het ondersteund zowel onderlinge als teamcompetities. Mocht u het niet kennen, neem dan een kijkje op www.biljartscore.nl.

Biljartteller maakt prachtige digitale scoreborden die je met je eigen smartphone bediend. De Biljartteller app is gratis en kan door iedereen gebruikt worden om scores bij te houden en uitslagen te delen. Daarnaast kan de Biljartteller app gekoppeld worden aan een Biljartteller scorebord om zo de stand te tonen aan het grote publiek.

De Biljartteam Team captain app is nu in actieve ontwikkeling en is voor het invoeren van uitslagen in online competitiemanagementsystemen. Deze integreert natuurlijk met onze Biljartteller scoreborden en binnenkort dus ook met het online managementsysteem van biljartscore.nl. Zie ook: Competitie beter maken met de Teamcaptain app