Biljartteller biljart scorebord koppelen aan een Android telefoon

In bovenstaande video laten we je zien hoe je je Android telefoon of tablet koppelt aan het digitaal biljart scorebord van Biljartteller.

Mocht je de Biljartteller app nog niet hebben, dan kun je deze gratis downloaden in de Google Play Store: Google Play Store – Biljartteller app

  1. Start de Biljartteller app en tik op “Koppel scorebord”
  2. Tik op: “Ga naar de wifi-instellingen” en selecteer het juiste Biljartteller wifi-netwerk. Voer het wifi-wachtwoord in of gebruik de QR-code als je telefoon deze functie ondersteund. Het netwerk, wachtwoord en QR-code kun je vinden op het Biljartteller scorebord.
  3. Je krijgt nu een mededeling van het Android-systeem: “Tik hier voor opties”. Hier vraagt je telefoon of je verbonden wilt blijven met een wifi-netwerk zonder internet toegang.  Zet een vinkje zodat je deze melding niet elke keer krijgt en tik vervolgens op: “JA”. Zo voorkom je dat je telefoon de wifi-verbinding weer verbreekt.
  4. Sluit de instellingen van je telefoon nu af en ga terug naar de Biljartteller app. Als je terecht bent gekomen op het beginscherm, dan tik je weer op: “Koppel scorebord”. Voer nu de pincode in.
  5. Dat is alles, je telefoon is nu gekoppeld met het Biljartteller scorebord en je komt automatisch terug op het beginscherm. Selecteer nu een spel en veel plezier met de Biljartteller!

Meer tips over het gebruik van de Biljartteller? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/Biljartteller

#biljart #scorebord #digitaal #elektronisch #Biljartteller