De Biljartteller app koppelen met het scorebord in 5 stappen

Verbinden en koppelen

Om jouw score op het Biljartteller scorebord te tonen moeten we eerst verbinding maken met het Wifi netwerk van de Biljartteller. Daarna gaan we het scorebord koppelen met de Biljartteller app op je telefoon. Hoe dat werkt, laten we je in deze video zien.

  • Gebruik de QR scanner of camera van je telefoon en scan de QR-code op het scorebord. Zodra de QR-code is uitgelezen, Tik je op het Wifi icoontje om de verbinding op te zetten. Heeft jouw telefoon geen mogelijkheid om de QR-code te scannen? Dan hebben we onderaan deze beschrijving een paar alternatieven oplossingen.
  • Je telefoon kan melden dat het Biljartteller Wifi netwerk geen internettoegang heeft en vragen of je toch verbinding wilt maken. Zet een vinkje bij de vraag zodat je keuze onthouden wordt en tik op “Ja”.
  • Nu gaan we het scorebord koppelen met de Biljartteller app op je telefoon.
  • Start de Biljartteller app en wacht tot dat er een gebroken ketting icoon naast het Biljartteller logo verschijnt. De Biljartteller app heeft nu het scorebord herkent. Tik nu op “Koppel scorebord” en voer de Pincode in die op het scorebord staat.
  • Na het koppelen zal er naast ons logo een gesloten ketting staan en ben je beheerder van het scorebord.

Nu kun je beginnen, dus selecteer een spel en veel plezier!

QR-code alternatieven

Heeft jouw telefoon geen mogelijkheid om de QR-code te scannen? Dan hebben we hier een aantal alternatieven oplossingen voor je.

  • Ga naar de Google Play Store, download en installeer de QR-code Scanner app van Kaspersky. Scan met deze app de QR code van het Biljartteller scorebord en ga verder met Stap 2.
  • Voer het wachtwoord handmatig in bij de Wifi instellingen van je telefoon. Het Biljartteller Wifi wachtwoord staat onder de QR-code op het scorebord en ga verder met Stap 2.